Смяна на електрическа инсталация в апартамент

Демонтажът на износени електрически инсталации и инсталирането на нови електрически инсталации е работа, която трябва да се извършва от професионален електротехник, който отлично владее всички електроинсталационни технологии. Техникът трябва да притежава категория, съответстваща на групата за електрическа безопасност и професионални инструменти, които осигуряват точна диагностика на работата на системите и устройствата и проверка на здравината на изградените връзки.

Жителите на Санкт Петербург и Ленинградска област могат да получат услугите на опитни специалисти от компанията Real Stroy. Електроинсталационните работи, извършени от нашите специалисти в апартамента, ще осигурят идеалната работа на веригата и ще елиминират рисковете от използване на електрически инсталации.
Причини за подмяна на електрическата мрежа в апартамент

В по-голямата част от случаите окабеляването се променя в стари къщи в Санкт Петербург, тъй като според остарелите строителни правила в жилищни сгради са положени проводници с алуминиев тоководещ проводник и единична изолация. В резултат на многогодишна експлоатация изградената от тях верига става неизползваема, въз основа на което подмяната на електрическото окабеляване в апартаменти от стар стил става необходимост за осигуряване на безопасността на жителите на Санкт Петербург. Съгласно актуализираните стандарти PUE, инсталирането на електрическа мрежа изисква медна жица с повишена надеждност на изолацията.
Често срещана причина за подмяна на окабеляване в нови сгради в Санкт Петербург е преустройството. Освен това, едновременно с трансформацията на строителни конструкции със скрит контур, собствениците на нови апартаменти съвсем основателно искат да преместят контакти и ключове в удобни за тях точки.
Често се налага частична смяна на кабелите поради намесата на аматьори, които нямат нито уменията, нито познанията за сложна и опасна работа.

Предимства на нашата работа Подмяна на ел. инсталации

Ако имате нужда от висококачествена и надеждна подмяна на електрическата инсталация във вашия апартамент, жителите на Санкт Петербург се обръщат към нашата компания. Разбира се, електротехниците на нашата компания могат да се справят със задача с всякаква сложност:

поставете електрическата верига по скрит и открит начин;
монтира и свързва електроинсталационно оборудване;
надстройте мрежата, ако мощността е твърде ниска, за да осигури електричество на активно използвани домакински устройства.

Ние предлагаме услугите на квалифицирани майстори, които работят на внимателно изчислени, разумни, фиксирани цени. Всички видове работи, извършени от майстори са с гаранция.

Вашият коментар