Ремонт на вилата

Ремонтът на вила е специален вид ремонт, който се различава значително от ремонта на апартамент. Отличителни моменти са инсталиране на водопровод и канализация, монтаж на покрив и довършване на фасадата. При ремонт на селска къща собственикът има повече шансове за преустройство и проектиране, тъй като не е необходимо да чакате одобрение от администрацията.

Селска вила има огромен брой предимства, включително: тишина и спокойствие, чист въздух, собствена зона, където можете активно да прекарвате времето си и т.н. Ремонтът на селска вила винаги е удоволствие и страхотно настроение, към което трябва да се подходи с творчески подход.

Ремонтът на вили до ключ може да бъде от следните видове:

Козметичен ремонт на вили – състои се от довършване на тавани и стени, както и поставяне на подови настилки. Този вид ремонт се счита за доста прост, бюджетен и се извършва предимно за кратък период от време.
Цялостен ремонт – включва не само довършителни работи и включва монтаж на радиатори, климатици, както и подмяна на ел. инсталации, врати, прозорци, ВиК инсталации и др. Счита се за по-сложен и скъп. Включва проектиране и довършване на помещенията.
Основен ремонт на селска вила – състои се в преустройство на помещенията и отстраняване на сериозни дефекти в стените и основите. Тя включва следната работа: изготвяне на проект за преустройство и проектиране на бъдещ дизайн, демонтаж на стари конструкции и създаване на нови стени, довършителни работи на помещения, подмяна на водопровод, водоснабдяване, канализация, отоплителни системи и др.
Европейски ремонт – включва използването на скъпи и висококачествени материали и използването на съвременни технологии.

Ние предлагаме ремонт на вили с различна сложност и има огромен брой успешни проекти.

Когато ремонтирате тухлена селска къща, трябва да обърнете внимание на целостта на стените и основата. Основната причина за появата на пукнатини по външната или по-рядко по вътрешната стена е ремонтът на слепия участък, тъй като повредата му позволява навлизането на влага в основата.

Външните стени могат да бъдат завършени с композитни панели, сайдинг, плочки или вентилирани окачени стени. Допълнително е поставена изолация на външните стени. Днес има доста възможности за фасадна облицовка с помощта на най-модерните материали.

В случай на ремонт на покрива на вила, всички елементи на основната рамка се проверяват внимателно – обшивка, стълбове, греди и др. Ако е необходимо, те се сменят. Възможна е и цялостна подмяна на покрива.

Ремонтът и декорацията на вила се състоят от голям брой етапи, но основно цялата работа е разделена на две групи:

Груба работа – включва демонтаж на стени и прегради, монтаж на ел. и ВиК инсталации, шпакловка, подготовка на тавани и стени.
Довършителни работи – представляват боядисване или лепене на стени с тапети, поставяне на декоративни облицовки, полагане на паркет или ламиниран паркет, изолация и звукоизолация на стени и други работи.

Ремонтът на дачи и вили дава възможност да се създаде най-удобното и идеално жилище за едно семейство. В този случай можете да преустроите, да добавите или актуализирате дизайна, да увеличите сигурността и т.н. Компанията Real Stroy предлага широка гама от ремонтни услуги за почти всяка стая.

Цената за ремонт на вила до ключ зависи от много фактори.

Също така трябва да се вземе предвид дали покривът, фасадата, външната декорация на стените и т.н. се нуждаят от ремонт, защото това ще доведе до по-висока цена. Цената се влияе основно от следните фактори:

Площ на стаята;
Броят на специалистите, които участват в ремонта (майстори, дизайнери и др.);
Качество и количество на строителните материали;
Ниво на трудност (козметично, сложно и т.н.).

Строителната компания „Реал Строй“ извършва ремонт на вили на абсолютно разумни цени. Компанията има редица предимства, включително:

Професионализъм. Всички служители на фирмата са висококвалифицирани специалисти, всеки изпълнява своята задача, което дава възможност за пълен контрол на всички етапи на ремонта.
Скорост. Огромният опит позволява извършването на ремонти ефективно и в най-кратки срокове.
Осигуряване на качеството. Първата стъпка е сключването на споразумение, което уточнява условията, цената и други нюанси. Това дава гаранция на клиента, че всичко ще бъде изпълнено според съставения документ.

Вашият коментар